Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 
mcdonalds
door

McDonald's-friet eten en nog 11 bijzondere tips om zwanger te raken

Wil je zwanger worden? Ga na de seks naar de Mac voor een portie Franse frietjes! Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat het werkt, maar het is één van de bijzondere trucs die vrouwen uitproberen in de hoop dat het snel raak is.

Advertentie

Alle beetjes helpen

Onder het mom van ‘alle beetjes helpen’ deed het Engelse ChannelMom, een YouTube-netwerk van vloggende moeders, een klein onderzoekje naar wat stellen doen om de kans op een zwangerschap te vergroten. En daar kwamen veel geestige antwoorden op. Zo’n 71% van alle stellen die zwanger willen raken, doet behoorlijk maffe dingen in de hoop dat het helpt. Eén van de opvallendste uitkomsten vinden wij toch wel het eten van frietjes van McDonald’s direct na de seks.

Zoutgehalte

Toegegeven, slechts drie procent van de vrouwen die meewerkten aan het onderzoek heeft dit wel eens geprobeerd. Al lijkt het erop, als je via Google op dit onderwerp zoekt, dat meer mensen hierin geloven. Het idee erachter is dat het hoge zoutgehalte ervoor zorgt dat je lichaam meer vocht opneemt en er daardoor eerder een bevruchting zal plaatsvinden. Totale onzin, meer dan een excuus om naar de Mac te gaan is het niet.

Nog 11 maffe tips

Frietjes eten na de seks is niet de enige ongewone tactiek die de vrouwen uit het onderzoek gebruikten in de hoop zwanger te worden. Dit zijn andere opvallende ‘hulpmiddeltjes’ die werden uitgeprobeerd:

 1. Na het vrijen drie minuten lang fietsbewegingen in de lucht maken met je benen (58%)
 2. Omgekeerde psychologie toepassen en jezelf wijsmaken dat je niet zwanger wilt worden (39%)
 3. Elke dag pure chocola eten (37%)
 4. Ananas eten en ananassap drinken (32%)
 5. De slaapkamer pikkedonker maken en geen smartphone, laptop of tablet mee naar bed nemen (15%)
 6. Sokken dragen tijdens de seks en die vervolgens een week lang aanhouden om zo de voeten warm te houden (10%)
 7. Een maand stoppen met alcohol drinken (7%)
 8. Na de seks een week lang geen orgasme meer hebben (6%)
 9. Groene kleding dragen en het bed opmaken met groene lakens (5%)
 10. Je man een ijskoude boxer laten dragen (1%)
 11. Een piercing in de linker neusvleugel. Volgens de Ayurveda maakt dit je als vrouw vruchtbaarder (0,5%)

Onzin of niet?

Je snapt het zelf al, de meeste dingen op het bovenstaande lijstje zijn natuurlijk volkomen onzin. Of in elk geval is er geen enkel wetenschappelijk bewijs voor. Wel is het zo dat je je vruchtbaarheid kunt verhogen door bepaalde dingen te eten, al staat ananas daar niet bij. Geen alcohol drinken is wél een goed idee. Wat betreft die ijskoude boxershort, dit hoef je je man echt niet aan te doen. Maar een wijde boxershort kan dan weer wel werken. Lees hier hoe dit zit. En tot slot: een week geen orgasme is nergens voor nodig. Bekijk dit artikel maar eens: zo vaak kun je het beste seks hebben om zwanger te raken.

Commercieel – Hema – Offer – Hydrofieldoeken

Hydrofieldoeken

Drie multifunctionele hydrofiel doeken
Shop nu