Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

5x originele kinderuitjes met een heleboel 1,5 meters

Metershoog boven de grond wandelen of midgetgolfen op een meterslange baan. Deze kinderuitjes hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn een heleboel 1,5 meters lang of hoog!

 1. Beklim de Kempentoren

  Kidsproof
  Het zijn heel wat stappen, maar na 192 traptreden heb je prachtig uitzicht over het Spoorpark Tilburg. Midden in het park staat de bijzondere Kempentoren. Deze 35 meter hoge toren bestaat uit een heleboel trappen die in cirkels naar boven kronkelen, met in het midden een groot gat. Alleen voor ouders en kinderen zonder hoogtevrees dus!

 2. Sneeuwpret bij SnowWorld

  Kidsproof
  Bij SnowWorld in Zoetermeer zoef je van de steilste indoorpiste van Europa. Op deze metershoge en meterslange baan kun je het hele jaar door op wintersport in eigen land. Voor de kleintjes zijn er speciale liftbanden én oefenpistes. Ook leuk: neem samen ouder & kind snowboardles.

 3. Bowlen bij Twizst

  Kidsproof
  Deze bowlingbaan in Bunschoten ziet er nét wat anders uit dan normaal. De meterslange banen zijn namelijk helemaal wit. De White Lanes worden vrolijk verlicht door een kleurenshow of disco-effecten uit de lichtinstallatie. Handig: de kinderhekjes gaan automatisch omhoog als de kinderen aan de beurt zijn.

 4. Midgetgolfbaan Haarlem

  Kidsproof
  Wie haalt de hole in one? Laat het balletje meters rollen over de uitdagende banen van Midgetgolfbaan Haarlem. Deze midgetgolfbaan ligt naast het Haarlemmer Hout, en is dus heerlijk groen en omringd door bomen. Een perfect plekje om met het hele gezin een potje te midgetgolfen in de buitenlucht.

 5. Boomkroonpad Bad Iburg

  Kidsproof
  Dit bijzondere wandelpad ligt net over de grens, maar is zo de moeite waard met kinderen! In het Duitse Bad Iburg vind je het Boomkroonpad dat door het Teutoburger woud loopt. Via een hoge toren bereik je het pad dat tot 26 meter boven de grond zweeft. Je wandelt hier dus letterlijk tussen de boomtoppen.

Bekijk alle kinderuitjes bij jou in de buurt op www.kidsproof.nl!

 

Ezra Verhagen

Ezra is marketeer bij Kidsproof.nl en daardoor als geen ander op de hoogte van de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten door het héle land. Elke twee weken verzamelt ze voor Ouders van Nu een lijstje met haar favoriete uitjes van dat moment. Handig voor als je inspiratie nodig hebt voor komend weekend