Kies nĂș voor een abonnement met korting

Abonneer nĂș met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Geen innestelingsbloeding wel zwanger?

 • Auteur
  Berichten

 • DjaDja
  Bijdrager
  #10213159

  Goedemorgen đŸ€— Gewoon heel nieuwsgierig wie van jullie geen innestelingsbloeding had maar wel zwanger is. Ik hoor bijna alleen maar om me heen dat die er namelijk wel is geweest dat het me wat onzeker maakt.. Als je heen bloeding hebt gehad hoe merkte je het dan? (Uiteraard testen) Heb vrijdag mn NOD


  BH’tje
  Bijdrager
  #10213165 Quote

  Hoi! Niet onzeker worden hoor, een innestelingsbloeding is zeker niet noodzakelijk om zwanger te zijn. Ik ben inmiddels 22+6 en geen innestelingsbloeding gehad 🙂 En je merkt het inderdaad doordat je een test doet op of na je NOD en er twee streepjes verschijnen 😉 Ik had geen symptomen verder. Succes, ik duim voor je!


  Kellyjoelle
  Bijdrager
  #10213168 Quote

  Hoi hoi

  ik heb geen inestelings bloeding gehad. Wel merkte ik dat ik me niet lekker begon te voelen.. en meer afscheiding kreeg richting me nod.

  ben nu 34+2 weken zwanger â˜ș 


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10213180 Quote

  Ik heb geen innestelingbloeding gehad, maar wel buikpijn (half uurtje) tijdens de innesteling. En kwam we achter door wen positieve test. Al die andere signalen hoeven niets te betekenen. Zeker wanneer je er erg mee bezig bent, kan je lijf je erg voor de gek houden. Ik had wel heel sterk het gevoel dat ik zwanger was, maar dat had ik een paar maanden daarvoor ook en toen werd ik gewoon ongesteld. Hoe lastig ook, gewoon even wachten tot je NOD en dan testen en hopen dat het raak is!


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10213183 Quote

  Hier ook geen innestelingsbloeding gehad. Laat je niet gek maken! Geen enkele zwangerschap is het zelfde!


  Mama van Jawad
  Bijdrager
  #10213192 Quote

  Laat je nier gek maken hoor!! Ieder mens is verschillend. De ene heeft het wel en de andere niet. Zelf heb ik geen innestelingsbloeding gehad. Ben nu inmiddels 37+1 week zwanger 😍 me kleine man kan elk moment komen! 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  BenB
  Bijdrager
  #10213212 Quote

  2x zwanger en 2x zonder innestelingsbloeding 


  Zeeuwsmeisje
  Bijdrager
  #10213224 Quote

  Hier ook 2x zwanger, 2x zonder bloeding. Ik merkte het aan niks dat ik zwanger was. Alleen werd ik dus niet ongesteld. Testen waren beide keren gelijk positief op de dag dat ik ongesteld zou moeten worden. Ook in de weken daarna weinig kwaaltjes. Nooit hoeven spugen ofzo. Dus zonder testen zou ik pas heel laat weten dat ik zwanger was. Niet iedereen heeft een bloeding of kwaaltjes, het kan ook zo zijn dat je niks door hebt! 


  Mrijk
  Bijdrager
  #10213228 Quote

  Hier ook geen innestelingsbloeding. Zelfs amper symptomen, dus ik geloofde de test ook niet, haha. Maar toch echt zwanger

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct