Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Reiki tijdens en na de zwangerschap

Als je zwanger bent is je hormoonhuishouding uit balans. Je lichaam stelt alles in het werk om deze balans weer terug te vinden. Reiki kan hierbij helpen.

Reiki tijdens zwangerschap

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam sterk. Je energie-evenwicht staat voortdurend onder druk. Je merkt dit zowel fysiek als emotioneel. Je bent vermoeider en labieler dan anders en daarnaast kun je last krijgen van zwangerschapskwalen, zoals bijvoorbeeld ochtendmisselijkheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen, huilbuien, rugklachten, aambeien en gebrek aan energie. Reiki heeft een positieve invloed op dit energie-evenwicht. Wanneer de energie weer in balans is, kunnen ook je klachten verdwijnen.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse behandelingsmethode ontwikkeld door Dr. Usui. Met handoplegging wordt gedurende dertig minuten de energiedoorstroming in je lichaam bevorderd. Het brengt rust en evenwicht voor jezelf en je ongeboren baby.

Reiki is erop gericht je innerlijke energie te geleiden. Het reinigt je lichaam en geest en geeft je diepe ontspanning om goed met angsten en onzekerheid om te kunnen gaan. Je gaat sneller reageren op alle veranderingen in je lichaam en levensstijl. De zwangerschap zal daardoor rustiger en natuurlijker verlopen. Jij en je baby in je buik worden heel rustig tijdens of na een Reikibehandeling.

Aanstaande vaders

Ook voor je partner verandert er veel en ook hij krijgt misschien te maken met vragen en twijfels. Word ik wel een goed vader? Kan ik de verantwoordelijkheid aan? Kan ik mijn leven aanpassen aan het kind? Reiki is dus ook voor aankomende vaders geschikt, zodat ook zij zich beter kunnen ontspannen en voorbereiden op de komende veranderingen.

Reiki na de bevalling

Je lichaam herstelt gemakkelijker na de bevalling en ook verwerk je de bevalling emotioneel gezien eerder.

Let op:

Reiki vervangt op geen enkele wijze medische behandeling/begeleiding, maar is een aanvulling, en kan een positieve invloed hebben op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.

Kijk voor meer informatie op: Power-aan.nl