Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

'Ik kijk eigenlijk wel erg uit naar de bevalling'

De bevalling van Richenella, Lotte, Yvet, Linda en Carmen komt steeds dichterbij. In de laatste aflevering praat De club van ’22 over het aanstaande moederschap, fles- en borstvoeding, opvoeding en de nieuwe levensfase. Inmiddels is er ook babynieuws…

In samenwerking met Philips Avent

Yvet denkt dat ze misschien wel een moeder gaat worden die haar baby niet wil afgeven aan mensen die op visite komen. Carmen hoopt borstvoeding te kunnen geven, ook buitenshuis. ‘En als ik dan bij mijn schoonouders ben, zal de eerste keer raar zijn en de keer erna doen ze het er maar mee.’

Richenella weet nu al dat ze gaat huilen als ze na haar verlof weer moet werken. ‘Dat heb ik bij allebei gedaan.’ Linda is heel nieuwsgierig naar hoe haar dochter eruitziet en heeft zin in de nieuwe levensfase. Lotte hoeft nog maar drie weken en is benieuwd naar hoe het allemaal zal gaan, maar: ‘de poepluiers zijn voor hem.’

Over De club van ’22

De club van ’22 is een mini-videoserie waarin we Richenella, Carmen, Lotte, Yvet en Linda volgen. Ze zijn allemaal uitgerekend in 2022 en volgen samen zwangerschapsyoga. Op de mat wisselen ze hun ervaringen uit over alles wat bij zwanger worden en zwanger zijn komt kijken.

Even voorstellen…

Carmen (31) – zwanger van haar 1e kind
Uitgerekend op: 30 maart 2022
Carmen is zelf verloskundige en had moeite om zwanger te worden, omdat ze geen eisprong bleek te hebben. Door hormoonbehandeling is het uiteindelijk toch gelukt.

Linda (30) – zwanger van haar 1e kind
Uitgerekend op: 4 maart 2022
Linda kwam op haar 29e vervroegd in de overgang. Door een IVF-behandeling is ze zwanger geraakt. Het duurde lang voordat ze kon genieten van haar zwangerschap.

Lotte (32) – zwanger van haar 1e kind
Uitgerekend op: 13 januari 2022
Lotte heeft een geboren hartafwijking en is hierdoor onder controle bij de gynaecoloog in plaats van de verloskundige. Tijdens haar zwangerschap moet ze enorm huilen om de raarste dingen.

Babynieuws: Lotte is op 10 januari bevallen van zoon Spencer. Hij woog 2855 gram en was 48 cm. 

Richenella (34) – zwanger van haar 3e kind
Uitgerekend op: 4 april 2022
Richenella heeft last van ernstige misselijkheid (HG) en kan daardoor niet optimaal genieten van haar zwangerschap. Ze heeft twee jongens en nu in verwachting van een meisje.

Yvet (36) – zwanger van haar 1e kind
Uitgerekend op: 5 februari 2022
Yvet heeft zoals ze zelf zegt ‘een zwangerschap uit het boekje’. Ze doet zelfs nog vijf keer per week aan CrossFit.

Redactioneel – Offer- Zonnebrand

Zonnebrand kids

Zonnemelk SPF 50+ voor kinderen
Shop nu